• ats elektronik
    • Ahmetyesevi Mah..Piknik Cd.NO:30 Nilüfer / Bursa Tel: +90 224 220 19 90 email:ats@atselektronik.com

Anasayfa


     Bose L1® Compact sistemi

   
Üretici : Bose
Ürün Özellikleri
Bose® Spatial Dispersion™ hoparlör teknolojisi, sahnede ve konser salonunda - en yan taraflara kadar bile - eşit ses yayar
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

 

  • Bose® Spatial Dispersion™ hoparlör teknolojisi, sahnede ve konser salonunda - en yan taraflara kadar bile - eşit ses yayar
  • Mikrofon ve akustik gitar için sabit ön ayarlı iki adet ToneMatch® kanalı
  • Güç standında entegre bas hoparlörü
  • İki ayrı kuruluş şekli: küçük alanlar için kısa veya büyük alanlar için uzun
  • Müzik performansı, mobil DJler, sınıflar, sunumlar ve diğer etkinlikler için ideal

 

 

Bose L1® Compact taşınabilir hoparlör sistemiyle tanışın: İstediğiniz yere götürmek için bir kaç kere gidip gelmenize gerek yok. Bir dakikada kurun. Bulunduğunuz mekanı Bose sesiyle doldurun.

 

L1® Compact sistemi, geleneksel hoparlör ve monitörleri tek bir ünitede toplar. Müzisyen, DJ veya sunucunun arkasında veya yanında konumlanarak, sahne alanı ve dinleyiciler boyunca eş derecede yayılan ses sağlar - en yan taraflara kadar bile. En küçük, 13.3 kg ağırlığı ile en hafif, kurulumu en kolay L1® sistemimizdir.

 

Büyük ses. Küçük paket

Şimdi her türlü gösteri, etkinlik veya sunumda kaliteli Bose sesine sahip olabilirsiniz. L1® Compact sistemi bagajınıza veya arka kolduğunuza sığıcak kadar küçüktür ve yenilikçi modüler tasarımı kurulumu kolay ve hızlı kılar. İster küçük alanlar için kısa konfigürasyonda, ister büyük alanlar için uzun konfigürasyonda kurabilirsiniz. Ekstra taşınacak cihaz yok. Standlara yerleştirecek ağır hoparlörler yok. Hoparlör kablosu yok.

 

Farklı bir hoparlör

 

L1® Compact sisteminin ince hoparlörü, Bose® Spatial Dispersion teknolojisi sayesinde odanın tamamına temiz ve eşit ses yayar. Hoparlörün alışılmadık dikey şekli, onu diğer PA hoparlörlerinden farklı kılar - ve ses yayılımında pozitif bir etkisi vardır. En yanlardaki dinleyici ve grup üyeleri en önde dinleyenler gibi aynı temiz ve tonal olarak dengeli ses duyar.

 

L1® Compact hoparlör L1® Model 1S ve II sistemlerinden daha küçüktür ama benzer yatay ses dağılımı sağlar. L1® Model 1S ve Model II hoparlörleri, L1® Compact hoparlöre kıyasla sesi daha ileriye daha az volüm kaybıyla iletir.

 

Entegre sistem

L1® Compact sistem ile ayrı bir amplifikatör, mikser veya bas kutusu taşımanıza gerek yoktur: hepsi sistemin içine entegre edilmiştir. Sistemin güç standında toplamda dört giriş ve iki çıkış sağlayan bir entegre bas hoparlör ve amplifikatörü ve ek olarak entegre bir mikser mevcuttur.

 

Kanal 1, dinamik el mikrofonu için özel ayarlanmış ToneMatch® ayarlarına sahip bir mikrofon girişidir. Ayarlar, el mikrofonu L1® Compact sistemiyle kullanıldığında otomatik olarak mikrofonunun tonuna göre optimize edilir. Kanal 2, aynı anda, bir gitar, klavye veya diğer bir enstrüman, DJ mikseri, MP3 çalar, dizüstü bilgisayar veya projeksiyon aleti dahil olmak üzere, 3 girişe kadar izin verir. Akustik bir gitarın sesini optimize etmek için özel ayarlanmış ToneMatch® ayarlarına sahiptir.

 

L1® Compact sistem: ses performansı, kolay kurulum ve portatiflik. Sadece Bose'da.

 

 

Spatial Dispersion™ hoparlör teknolojisi

İnce ve dikey hoparlör kasasının içine belli açılarda monte edilmiş altı küçük hoparlöre sahiptir. Bu tescilli Bose teknolojisi neredeyse 180 dereceye kadar yatay ses yayını sağlar. Odanın en yan köşelerinde bile ses tutarlılığı vardır.
 

Entegre mikser

Güç standında bulunup kanal 1'de bir XLR mikrofon girişine sahiptir; kanal 2 bir enstrüman girişine, bir RCA stereo girişine ve bir 1/8" stereo girişine sahiptir. İki kanalda da iki-seviyeli gösterge ışığı, volüm kontrol ve ToneMatch® ayarları mevcuttur. Arka panelde 1/4" dengeli line çıkışı ve bir adet RCA stereo çıkışı vardır.
 

Entegre amplifikatörler

Güç standında bulunup L1® Compact hoparlör ve bas ünitesi için temiz ve hassas amplifikasyon yapar.

 

Tescilli ToneMatch® ayarları

L1® Compact sistemini dinamik el mikrofonları (kanal 1) veya akustik gitar (kanal 2) için optimize eder.

 

İki farklı kurulum şekli

Uzun (199.5 cm) ve kısa (41.8 cm) şekilde oda veya etkinlik için sistemin ses yayınını istediğiniz gibi değiştirmenize izin verir. Daha büyük topluluklar için sisteminizle beraber gelen uzatma ayağını kullanın. Daha küçük toplantılar veya buluşmalar için hoparlörü güç standının içindeki yerinde bırakın ve sistemi bir masanın üzerine yerleştirin.
 

PA ve monitör bir arada. İki ünite de hafif ve fazlasıyla portatif bir sistemde buluştu. Tescilli Bose teknolojisi, sistemin müzisyenin tam arkasına veya yanına konulmasına olanak sağlayarak ayrı bir PA hoparlörü, sahne monitörü ve mikser gereksinimini ortadan kaldırır.

Dayanıklı, hafif, birbirine kenetlenen parçalar, sistemi çok kolay taşımanızı, kurmanızı ve sökmenizi sağlar. Güç standı sadece 11.2 kg ve hoparlörler ve uzatmalarla beraber bütün sistem 13.3 kg ağırlığındadır. Hiçbir hoparlör, kablo, stand ya da bas modülüne ihtiyaç yoktur. Bütün sistem bir dakika veya daha kısa sürede kurulabilir.

Boyutlar

L1® Compact güç standı (hoparlörle birlikte)

41.8 cm (Y) x 33.9 cm (G) x 42.6 cm (D) • 11.2 kg

L1® Compact hoparlör

40.8 cm (Y) x 7 cm (G) x 7 cm (D) • 1.35 kg

Her bir L1® Compact uzatma ayağı

83 cm (Y) x 7 cm (G) x 7 cm (D) • 1.5 kg

Kısa kurulum 

41.8 cm (Y) x 33.9 cm (G) x 42.6 cm (D) • 11.2 kg

Uzun kurulum

199.5 cm (Y) x 33.9 cm (G) x 42.6 cm (D) • 13.3 kg

 

Kutu içindekiler

  • L1® Compact güç standı
  • L1® Compact hoparlör
  • Güç standı kablosu
  • Güç standı/hoparlör taşıma örtüleri
  • L1® Compact uzatma ayakları
  • Uzatma ayakları taşıma çantası



 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi18
Bugün Toplam82
Toplam Ziyaret68768
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.115934.2526
Euro37.625337.7760
Hava Durumu
Saat