• ats elektronik
    • Ahmetyesevi Mah..Piknik Cd.NO:30 Nilüfer / Bursa Tel: +90 224 220 19 90 email:ats@atselektronik.com

Anasayfa


     Bose L1® Model II sistem, B2 bas ve ToneMatch® ile

   
Üretici : Bose
Ürün Özellikleri
Sistemin birbiri içine geçen parçaları sayesinde kolay taşıma, kurulum ve toplama
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

 

  • 500 kişiye kadarlık alanlarda kullanımı tavsiye edilir
  • 180 derece yatay dizilimde sesi ileten 24 hoparlöre sahip uzun şeritler
  • Mesafe arttıkça minimal volüm düşüşü ile en tutarlı tonal dengeyi sağlar
  • Sistemin birbiri içine geçen parçaları sayesinde kolay taşıma, kurulum ve toplama
  • Stüdyo klasındaki efektlere sahip dört kanallı ToneMatch® ses kontrol ünitesi
  • Bir adet B2 bas modülü

 

Müzisyenler, DJ'ler ve konuşmacılar için en gelişmiş taşınabilir amplifikasyon sistemimiz olan L1® Model II sistem ile performansınızı arttırın. Hoparlör, hem sahne boyunca, hem de odanın bir ucundan diğerine, 180 derece yatay ses yayını alanı ve en yumuşak ton dengesi sağlar. ToneMatch® ses kontrol ünitesi tam da aradığınız sesi elde edebilmeniz için stüdyo klasında efektler ve ton şekillendirme araçlarından oluşan bir paket sunar. Sistem daha fazla esneklik ve daha güçlü baslar için bir B2 bas modülü ile birlikte gelir.

 

Ses avantajları – sadece Bose'da

 

Orijinali, ödüllü Bose L1® hoparlör sistemi gibi, bu Model II ses sistemi, alışıldık PA hoparlör, mikser ve monitörlerin yerine geçen hepsi-bir-arada bir yeniliktir. Sistemin çığır açan hoparlörleri sahnede ve yüzlerce dinleyicinin bulunduğu bir alan boyunca volüm ve tonda elle tutulur bir kayıp yaşanmadan, neredeyse 180 derecelik geniş ve eşit ses yayılımı yaratır. Model II sistem aynı zamanda daha iyi bir ton dengesi için Articulated Array hoparlör teknolojisine sahiptir. Hoparlörün 24 adet dikey olarak monte edilmiş sürücüsü, daha net tizler ve oda içerisinde daha tutarlı ton üretebilmek için özel açılarla yerleştirilmiştir. Bu sahne hoparlörlerinin yan açılarında kalan dinleyiciler bile iyi dengelenmiş, detaylı sesin tadını çıkarırlar.

 

Güçlü çok kanallı ses kontrol ünitesi

 

T1 ToneMatch® ünitesini L1® sisteminiz ile birlikte kullanmanız ilave enstrümanlar ve mikrofonlar eklemeniz için seçeneklerinizi arttırır. Aynı zamanda ToneMatch® ünitesini güçlü, tescilli ton şekillendirme araçları ile sesinizin ince ayarını yapmak için kullanabilirsiniz.

Kompakt, dört-kanallı sistem ToneMatch® önayarlarını parmak uçlarınız ile kontrol etmenize izin verir. Enstrümanlar ve mikrofonların sesinde yüzlerce hassas düzeltme yapmak için sadece bir düğmeye basmanız yeterlidir. Ses kontrol ünitesi aynı zamanda stüdyo seviyesinde reverb, ilave efektler ve dinamik işlemlerden oluşan tam bir pakete sahiptir. Hızlı ve temiz kurulum için L1® Model II sisteme tek bir dijital kablo ile bağlanır.

 

 

Full, esnek bas

 

Yüksek performanslı B2 bas modülü daha geniş seyirci kitlesi için daha güçlü basa ihtiyacınız olduğunda daha fazla düşük frekanslı çıkış elde etmenizi sağlar. Daha fazla esneklik için modül üç ayrı ayara sahiptir. Normal ayar bir kick drum’ı mikrofona bağladığınızda veya bas gitar için idealdir. Bir üst ayar DJ/alt yapı müzikleri için tasarlanmıştır. Bir alt ayar ise akustik gitar ve vokaller için uygundur.

Bir L1® standı üzerinden tek bir adet B2 bas modülü çalıştırabilirsiniz. Opsiyonel PackLite™ güç amplifikatörü maksimum bas gücü için ikinci bir B2 bas modülü ekleme imkanı sunar.

 

 

Kolay ve etkili

 

L1® Model II güç standı sadece 10.7 kg ağırlığındadır ve dört adet toplanabilen ayağı taşıma ve kurulum kolaylığı sağlar. Güç standı da basitleştirilmiş bir kontrol bölümüne sahiptir; tek hat girişi enstrümanlar, mikrofonlar, mikserler, dizüstü bilgisayarlar, MP3 çalarlar veya DVD sistemleri ile kullanılabilir.

Sistemin tüm parçaları yolculuklara dayanıklı olmak üzere tasarlandı. Hoparlör pürüzlü, sağlamlaştırılmış bir grile sahiptir ve her paketten ana parçalar için destekli taşıma çantaları çıkar.

 

Spatial Dispersion™ hoparlör teknolojisi

İnce ve dikey hoparlör kasasının içine belli açılarda monte edilmiş altı küçük hoparlöre sahiptir. Bu tescilli Bose teknolojisi neredeyse 180 dereceye kadar yatay ses yayını sağlar. Odanın en yan köşelerinde bile ses tutarlılığı vardır.

 

Entegre amplifikatörler

Güç standında bulunup L1® Model II hoparlör ve B2 bas modülü için temiz ve hassas amplifikasyon sağlar.

 

ToneMatch® girişi

ToneMatch® ses kontrol ünitesine dijital ses ve güç bağlantısı için güç standı üzerindedir.

 

Analog giriş, trim kontrol ve sinyal/clip LED

Hat - seviye analog girişi için 6.35mm (1/4'') TRS giriş (jak girişi). Enstrümanlar ve DJ mikserleri, MP3 çalarlar, bilgisayarlar veya DVD sistemleri gibi diğer cihazlar için kullanılabilir.

 

Bas modül çıkışı

Bir veya iki adet B1 bas modülü veya bir adet B2 bas modülüne amplifikatörlü bas çıkış sinyali için. L1® sistem bas modülleri bağlandığında uygun dengelemeyi otomatik olarak yapar.

 

Bas çıkışı Arka-DSP bas sinyal çıkışını dağıtır. ¼" TRS telefon kablosunu kabul eder. Subwoofer ile güç bağlantısı kurarak kullanılabilir. Ayrıca tavsiye olarak amplifikasyon sistemleri veya Bose PackLite Amplifikatör ile isteğe bağlı iki bas modülü kullanılabilir.

 

Toparlanabilir ayaklar

L1 Model II güç standı ve hoparlörün sabit durmasına yardımcı olur. Dört adet toparlanabilir ayak kolay taşıma ve kurulum için aynı anda dışarı kıvrılabilir.

 

Kompakt kasa, kolay taşınır, kurulur ve toparlanır. Az alan kaplayan tasarımı ile aynı performans için gereken alışıldık bas kabinlerinden daha az yer kaplar. Kilitlenen uç kapaklar sayesinde iki yanda iki ayrı modülü birlikte güvenle üst üste koyabilirsiniz.

 

Elverişli taşıma çantaları

Hoparlör, güç standı ve bas modülünün her biri için, bir performanstan diğerine gitmeyi kolaylaştıran ayrı taşıma çantaları mevcuttur.
 

 

Yüksek verimli hoparlör tasarımı

İki adet 10"(25.4 cm), yüksek-çıkışlı, yüksek-gezinimli sürücü, küçük bir kasadan derin ve güçlü bas sunar. Üç seviye ayarı çıkışta esneklik sağlar. Güç standına bağlandığı zaman aktif ekolayzır devresi otomatik olarak bas sinyal ayarını gereğine uygun biçimde ayarlar.

 

Entegre ToneMatch® ses kontrol ünitesi ve ses teknolojileri

ToneMatch® enstrüman ve mikrofon önayarları, tescilli zEQ ve stüdyo seviyesinde efektler ve ses işlemcilerinin bulunduğu bir kütüphaneye sahip dört bağımsız kanal sunar.

 

Tescilli ToneMatch® önayarları

belli enstrümanlar ve vokal mikrofonlardan elde edilmesi gereken doğal seslere uyması için L1® sisteminizi optimize eder. 100'den fazla önayar kolay erişilebilir dosyalar halinde organize edilmiştir ve her bir kanala bağımsız olarak atanabilir. Bilgisayarınız ve ToneMatch® ses kontrol üniteniz arasında yapacağınız bir USB bağlantısı üzerinden ücretsiz güncelleme yapabilirsiniz.

 

Tescilli zEQ

ton kontrollerinin aralığını sesiniz veya enstrümanınıza uyması için otomatik olarak ayarlayarak elde etmek istediğiniz sesin ince ayarını yapmanızı kolaylaştırır. Alışıldık mikserler ayarlandığında istenen frekansları doğru olarak etkilemeyecek sabit EQ aralıklarına sahip olabilir. Fakat zEQ belirtilen kaynakların düşük, orta ve tiz frekans aralıklarını uygun bir şekilde tekrar tanımlar.

 

Tek-bant ParaEQ her bir bağımsız kanal için sizin belirleyeceğiniz frekansı merkeze oturtur. Bazı mekanlarda sorunlu frekansları yeniden şekillendirmek için çok değerli bir araçtır.

 

Beş reverb tipi (small, medium, large, plate ve cavern) decay zamanı, miks seviyesi ve parlaklık için bağımsız kanal kontrolleri ile genel olarak atanabilir.

 

Üç delay tipi (analog, dijital ve kaset) her bir kanal için feedback zamanı ve mix seviyesini kontrol edecek şekilde seçili kanallara bağımsız olarak atanabilir. Örneğin, 1. kanalda vokaliniz için kaset delay ve 2. kanalda gitarınız için analog delay seçebilirsiniz.

 

On adet modülasyon efekti (üç koro tipi, iki flange tipi, dört phaser tipi ve bir vintage tremolo efekti) her bir kanal için belirlenmiş parametreleri kontrol edecek şekilde seçili kanallara bağımsız olarak atanabilir.

 

Yedi adet dinamik işleme tipi (üç kompresör, limiter, de-esser, kick gate ve noise gate) bağımsız kanallara atanabilir.

 

Sahneler tüm anahtar ToneMatch® ses kontrol ünitesi ayarlarını istediğiniz zaman saklamanız, geri çağırmanız ve değiştirmenize izin verir. Bu özellik bir L1® sistemini tekrar tekrar farklı yerlerde kullandığınızda kurulumu kolaylaştırır. Kontrol ünitesi beş adet önceden ayarlanmış Bose sahnesine, beş adet size özel sahneye ve beş adet diğer L1® kullanıcılarına verebileceğiniz sahneye sahiptir.

 

Yarım tonlardan oluşan akord özelliği ile enstrümanları kolayca akord edebilirsiniz.

 

Büyük arkadan aydınlatmalı ekran kullanımı kolay tasarıma ve modlar ve ayarlar için okuması kolay yazı karakterine sahiptir.

 

Aux modu (1 – 3 arası kanallar) kanalların kuru, ses geçişi ayarı öncesi ve sonrası seslerini ilave L1® sistemlerine veya kayıt cihazlarına bağlanması için aux çıkışına gönderir. Optimal sinyal çıkışı için bağımsız seviye kontrolleri bulunur.

 

Kanal volümü, sessiz ve FX sessiz (1 – 4/5) ayarları farklı kanal volümlerini ayarlamanıza, sessize almanıza ve seçili kanallarda tüm efektleri sessize almanıza izin verir.

 

Ana volüm ana çıkışın genel seviyesini ayarlar.

 

Hayalet güç belli mikrofonları çalıştırmak için 1 -3 giriş kanallarına +48V güç sağlat.

 

ToneMatch® kablosu ses sinyallerini aktarır ve ToneMatch® ses ünitesine L1® güç standından güç sağlar.

 

Montaj demiri ve aparatı ToneMatch® ses kontrol ünitesini L1® hoparlöre güvenli bir şekilde bağlar.

 

Taşıma çantası ve kılıf ses kontrol ünitesini saklama ve taşıma sırasında korumaya yardımcı olur

 

Boyutlar

 

L1® Model II Cylindrical Radiator® üst hoparlör

Yükseklik: 110.50 cm

Genişlik: 9.00 cm

Derinlik: 10.50 cm

Ağırlık: 7.40 kg

 

L1® Model II Cylindrical Radiator® alt hoparlör

Yükseklik: 110.50 cm

Genişlik: 9.00 cm

Derinlik: 10.50 cm

Ağırlık: 7.90 kg

 

L1® Model II power stand

Yükseklik: 12.80 cm

Genişlik: 26.20 cm

Derinlik: 69.20 cm

Ağırlık: 10.70 kg

 

B2 bas modülü

Yükseklik: 59.40 cm

Genişlik: 33.80 cm

Derinlik: 48.00 cm

Ağırlık: 20.41 kg

 

T1 ToneMatch® ses kontrol ünitesi

Yükseklik: 6.76 cm

Genişlik: 16.60 cm

Derinlik: 20.90 cm

Ağırlık: 1.00 kg

 

Kutudakiler

  • L1 Model II güç standı ve kablosu
  • Güç standı taşıma çantası
  • B2 bas modülü ve kablosu
  • L1 Model II Cylindrical Radiator® hoparlör (üst ve alt)
  • B2 kılıfı
  • Hoparlör taşıma çantaları
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam55
Toplam Ziyaret68741
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.115934.2526
Euro37.625337.7760
Hava Durumu
Saat