• ats elektronik
    • Ahmetyesevi Mah..Piknik Cd.NO:30 Nilüfer / Bursa Tel: +90 224 220 19 90 email:ats@atselektronik.com

Anasayfa


     Bose® SoundSport® kablosuz kulaklıklar

   
Üretici : Bose
Fiyat : 249 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Sizi geri tutmak için değil, ileri itmek için tasarlandı
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Sizi geri tutmak için değil, ileri itmek için tasarlandı

 

Egzersiz yapmak zorlu bir aktivitedir. Bu nedenle bu zorlu aktiviteye hazır kulaklıklara ihtiyaç duyarsınız. SoundSport® kablosuz kulaklıklar, yolunuza çıkacak kablolar olmadığı için, güçlü sesi, rahat ve güvenli kulaklık yerleşimi ile sizinle beraber hareket eder. Aynı zamanda ter ve hava koşullarına dayanıklıdır ve her şarjda 6 saat pil ömrüne sahiptir. Böylece en uzun antrenmanınızda bile sizi hiçbir şey engelleyemez. Bluetooth® ve NFC eşleştirmesi ile cihazınıza kolayca bağlanırsınız. Bir kez denedikten sonra, SoundSport® kulaklıkların sadece adıyla egzersizleriniz için uygun olmadığını, onlar için üretildiklerini anlayacaksınız.

 

  • StayHear® + Sport kulaklık uçları, yumuşak silikon materyali ve nazikçe kulağınıza oturan özel şekliyle, maksimum rahatlık ve sağlam yerleşim için tasarlandı
  • Bluetooth® ve NFC eşleştirmesi ile cihazlarınıza kablosuz bağlantı
  • Volüme göre optimize edilmiş EQ sayesinde her volüm seviyesinde dengeli ses performansı
  • Lityum-iyon pili her şarjda 6 saat pil ömrü sağlar
  • Bose® Connect uygulaması eşleşmiş cihazları yönetmenize yardımcı olur ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sağlar

 

Size enerji verecek güçte ses performansı

 

Spor yaparken kulaklıklarınızın sabit durmasını istersiniz. İşte tam olarak bu nedenle StayHear® + Sport kulaklık uçlarını tasarladık. Kulaklık ucu kulak kanalınızın girişinde, ses performansını iyileştirmeye yardımcı olan hafif bir yalıtım sağlaması için özel bir şekile sahiptir. Ayrıca kulaklık uçlarını içeri sokmak için zorlamanızı gerektirmeyecek şekilde, destek için kulağınızın üst kıvrımını kullanan ve ciddi derecede gelişmiş sağlamlıkta yerleşim sunan bir esnek uzun kanada sahiptir. Yumuşak, silikon materyal ve yuvarlak profil uzun süreli kullanımlar için konfor ve sağlam yerleşimin benzeri bulunmayan bir kombinasyonunu sunar. Zaten öyle de olmalı: En iyi çözüme ulaştığımızdan emin olmak için orijinal StayHear® + kulaklık ucu modeline dayanan yarım düzineden fazla prototip ürettik.

 

 

Bluetooth® ve NFC eşleştirmesi sizi kablo karışıklığından korur

SoundSport® kablosuz kulaklıkla Bluetooth® cihazınızı eşleştirmek çok kolaydır. Hatta NFC özellikli bir telefonunuz varsa, telefonunuzla entegre kumandayı birbirine dokundurmanız yeter. Entegre kumandayı çağrılarınızı cevaplamak, volüm seviyesini kontrol etmek ve parça atlamak veya durdurmak için kullanabilirsiniz. Bu güvenilir performan ve kullanım kolaylığının, kulaklığınıza değil sporunuz veya egzersiz rutininize odaklanmanızı sağlayacağını göreceksiniz.

 

 

Üstün ses kalitesi ile daha yoğun bir antrenman sizi bekliyor

 

Zorlu antrenmanlarda size güç vermesi ve harekete geçirmesi için müzik önemlidir. SoundSport® kablosuz kulaklıklar kablolu kulaklıklarımızın ünlü olduğu net, güçlü ses performansını sunar. Ve şimdi volüme göre optimize edilmiş EQ tüm ses seviyelerinde ses kalitesinde gözlemlenebilir gelişme sunuyor.

 

 

 

Ter ve hava koşullarına dayanıklı tasarım

 

İster spor salonunda ter atıyor olun, ister hava şartlarının rutin koşunuzu bozmasına izin vermeden dışarıya çıkın, bu kulaklıklar her adımınızda size güç vermek için yanınızda. Her bir kulaklıktaki akustik girişler ter ve hava koşulları düşünülerek yerleştirildi ve nemi içeriye almaması için hidrofobik bez ile kaplandı.

 

 

Nerede olursanız olun, güvenilir performans

 

Zorlayıcı ortamlar bir çok kablosuz kulaklıkta ses performansını etkileyebilir. Örneğin; dışarıya çıktığınızda Bluetooth® sinyalinin kaybolması veya spor salonlarındaki Wi-Fi® parazit karışıklığı gibi. Bu nedenle kulaklıklarımızı ses performansından ve Bluetooth® bağlantısından ödün vermeden, istediğimiz performansa sahip olana kadar ince ayarını yaparak yoğun bir şekilde test ettik.

 

 

Kolay kontrol

 

Bluetooth® cihazlara bağlanmak ve aralarında geçiş yapmak - mesela bir çağrı geldiğinde iPad'den iPhone'a – artık çok kolay. Ücretsiz Bose® Connect uygulaması kullanımı kolay grafik arayüzü ile tüm bağlantıları kontrol eder. Birden fazla cihazla eşleştiğinde, kulaklıklar istediğiniz zaman aralarında otomatik olarak geçiş yapabilir. Uygulama aynı zamanda yazılım güncellemeleri ve ürün ipuçları sunar ve ayarlarınızı kişiselleştirmenize izin verir.

Ücretsiz Bose Connect uygulamasını Apple ya da Android™ mobil cihazınıza yüklemek için:

Apple App mağazasından yüklemek için

Google Play mağazasından yüklemek için

Boyutlar

Kablosuz ölçüler

Kulaklıklar: 3.05 cm Y x 2.5 cm G x 3.05 cm D (23 g)

 

Kutu içindekiler

  • SoundSport® kablosuz kulaklıklar
  • 3 çift StayHear® + Sport kulaklık uçları (S, M, L)
  • USB şarj kablosu
  • Taşıma çantası
  • Hızlı başlangıç kılavuzu
  • Garanti kartı

 

Diğer detaylar

Şarj edilebilir lityum-iyon pil

Şarj süresi: 2 saat

Pil ömrü: Her şarj için 6 saat

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi22
Bugün Toplam71
Toplam Ziyaret68757
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.115934.2526
Euro37.625337.7760
Hava Durumu
Saat