• ats elektronik
    • Ahmetyesevi Mah..Piknik Cd.NO:30 Nilüfer / Bursa Tel: +90 224 220 19 90 email:ats@atselektronik.com

Anasayfa


     Bose® AE2w® kulak-çevresi Bluetooth® kulaklıklar

   
Üretici : Bose
Fiyat : 330 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Film. Video. Müzik. Artık kablosuz.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

 



Film. Video. Müzik. Artık kablosuz.

 

 

Bose'un ilk kablosuz kulaklıkları size film, video ve müziğinizin keyfini kablosuz olarak çıkarma özgürlüğü tanıyor. Bose® AE2w Bluetooth® kulaklıklar, doğal ses kalitesi ve konforlu kulak çevresi yerleşime ek olarak hareket özgürlüğü sunar.  Bu, artık kablolara karışmadan, iPad'inizde filminizi izlerken kahvenize uzanabilir, veya cep telefonunuzla konuşurken masanın üzerinden notlarınızı alabilirsiniz demektir.



 

  • Kablosuz kolaylığı ile sürükleyici ses performansı
  • Konforlu dinleme için yumuşak yastıklı kulak çevresi yerleşim
  • Bluetooth® kontrol modülü belli iPad fonksiyonlarını, Bluetooth® bağlantılarını ve daha fazlasını kontrol etminizi sağlar
  • Aynı anda iki cihaza bağlantı ve medya içeriği ve çağrılar arası kolay geçiş
     
 

Daha iyi ses için tasarlandı

 

Diğer AE2 kulaklıklarımız gibi, Bose® AE2w kulaklıklar, hafif bir tasarımda net tizler ve doygun baslar dahil tüm ses yelpazesinde ses üretmelerine izin veren tescilli TriPort® teknolojisine sahiptir. Kulaklıklar ayrıca, kontrol modülünde, ses kalitesini ciddi anlamda farkedilir derecede iyileştiren aktif dengelemeye sahiptir. Müzik ve filmleriniz bu teknolojiler sayesinde yeni bir dramatik boyuta kavuşacaklar.



 
 

Kablosuz kolaylığı

 

Alışıldık kulaklıklar sizi cihazlarınıza bağlı kalmak zorunda bırakır. Bose® AE2w Bluetooth® kulaklıklar size, 9 metrelik menzilleri sayesinde, müzik veya videonuzdan kopmadan rahatça hareket etme özgürlüğü sağlar. Şarj edilebilir lityum-iyon piller yedi saat aktif kullanım ve 200 saat standby süresi sağlar. Beraberlerinde gelen USB kablosu ile kolayca şarj edebilirsiniz. 





 
 

Kolayca bağlanın

 

Kulaklıkların Bluetooth® kontrol modülü, iPad, akıllı cep telefonu veya diğer favori Bluetooth® cihazlarınıza kablosuz olarak bağlanmanızı sağlar. Bunun için cihazınız ile kulaklıkları kolayca eşleştirmeniz yeterlidir. Sadece çok fonksiyonlu ve volüm+ düğmelerine basın ve basılı tutun, ve sonrasında cihazınızın Bluetooth® listesinden Bose® AE2w kulaklıkları seçin. Hatta kulaklıkları aynı anda iki ayrı cihaza birden bağlayabilirsiniz. Mesela, cep telefonunuza bağlıyken iPad'inizden aynı anda video izleyebilirsiniz. Bir çağrı geldiğinde, kulaklıklar çağrıyı cevaplamanız için otomatik olarak videoyu durduracaktır. Çağrı bittiğinde ise, otomatik olarak videoya geri dönecektir.



 
 

Çok yönlü kontrol modülü


Kontrol modülündeki düğmeler, açma/kapama (1), volüm (2), ve çok fonksiyonlu düğmeyi (3) içerir.     Çok fonksiyonlu düğme müzik ve videolar için çalma/duraklatma ve parça kontrolleri gibi iPad fonksiyonlarını kumanda eder. Aynı zamanda çağrılar ve diğer ses içerikleri arasında geçiş yapmanıza izin verir. Kontrol modülü üzerindeki LED ve ses göstergeleri, çalışma durumu, pil ömrü, ve   Bluetooth® bağlantı durumu hakkında bilgi verir.

 

Entegre mikrofon


Modüle entegre mikrofon sayesinde, kulaklıklar akıllı cep telefonunuza bağlıyken telefon görüşmesi yapabilir, ve iPad veya telefonunuz üzerinden Siri veya Google arama gibi ses tanıma uygulamaları ile konuşabilirsiniz.




 
 

Konfor ve dayanıklılık

 

Kulaklıklar, uzun ömürlü kalite sağlayan özellikler ve materyaller ile tasarlandı. Yumuşak yastıkları ve ayarlanabilir kafa bandı, kulaklıkları saatlerce rahatsız etmeden kullanmanızı sağlar. Taşıma çantalarında daha az yer kaplayarak saklayabilmeniz için kulaklıklar düz olacak şekilde içeri doğru katlanır. Bu sayede onları seyahatlerinizde istediğiniz yere yanınızda götürmeniz daha kolay hale gelir.



Boyutlar


Kulaklıklar

19.1 cm (Y) x 15.2 cm (G) x 3.8 cm (D) • 149.6 g

Kulaklık yastığı

9.6 cm (Y) x 7.4 cm (G)

 

Ek detaylar
 
  • Kablosuz menzili: 9m
  • Pil ömrü: 7 saate kadar aktif kullanım
  • Şarj olma süresi: Tam şarj için 3 saat

 

Kutunun içindekiler
 
  • Bose® AE2w Bluetooth® kulaklıklar
  • Bluetooth® kontrol modülü (çıkarılabilir)
  • USB şarj kablosu (91 cm)
  • Opsiyonel ses kablosu (1.67 m)
  • Taşıma çantası
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam52
Toplam Ziyaret68738
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.115934.2526
Euro37.625337.7760
Hava Durumu
Saat