• ats elektronik
    • Ahmetyesevi Mah..Piknik Cd.NO:30 Nilüfer / Bursa Tel: +90 224 220 19 90 email:ats@atselektronik.com

Anasayfa


     X12 Yakabantlı Bluetooth Kulak-içi Kulaklığı

   
Üretici : Klipsch
Fiyat : 465 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
özel olarak seçilen gerçek derisiyle bu kablosuz kulak-içi kulaklıkları eşi benzeri olmayan dayanıklılık, komfor ve yüksek kalitede ses sunar.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
  • Plastiğin monotonluğundan kurtulup daha iyi bir kulaklık yaratmak için Klipsch X12 Yakabantlı kulaklığını tek tek seçilmiş kaliteli malzemeleri, bakır dokunuşları ve eşsiz bir akustik teknolojiyi birleştirmek için temelinden yeniden inşa etti. Bütün gün yetecek bataryası, aramaları titreşimle uyarması ve özel olarak seçilen gerçek derisiyle bu kablosuz kulak-içi kulaklıkları eşi benzeri olmayan dayanıklılık, komfor ve yüksek kalitede ses sunar.

    Özellikler:

    • Ödüllü ses
    • KG-926 balanced armature driver
    • 18 saat pil ömrü
    • aptX ve AAC yüksek-çözünürlüklü Bluetooth® bağlantısı
    • cVc® teknolojisine sahip entegre mikrofon
    • Telefon aramalarında titreşimle uyarı
    • Gerçek deriyle dikilmiş yaka bandı
    • Elektrolizle kaplanmış çelik dış iskelet
    • IPX4 su sıçramasına dayanıklı tasarım
    • Taşıma çantası

     

     

    AYRICALIKLI AUDIO STİLİ

    En küçük, en hafif, en iyi sesli, ve en komforlu X12 akustik modüllerini en iy ses deneyimi için yakabandımızın kaliteli materyalleri ve işçiliğiyle buluşturduk. Gerçek deriyle birleştirilmiş bakır dokunuşlar Klipsch X12 yakabantlı kulaklığında gelişmiş form ve fonksiyonu şık bir tasarım içinde barındırır.

     

     

    UZUN GÜNLER İÇİN TASARLANDI

    Uzun kullanımlar düşünülerek tasarlanan Klipsch X12 yakabantlı kulaklıkları tek şarjda 18 saatlik müzik ve telefon görüşmelerine olanak sağlar. Elektrolizle kaplanmış çelik dış iskeleti ve IPX4 sertifikasıyla korunan Klipsch X12 yakabantlı kulaklıkları oldukça uzun ömürlüdür.

     

     

    CALL VIBRATION ALERT

    Keep your phone in your bag and stop worrying about missing an important phone call. We placed a vibrating motor into the left control pod to pulsate against your collar bone to notify you of an incoming call.

    Telefonunuz çantanızda bile olsa aramaları kaçırmaktan korkmayın. Sol kontrol bölümüne yerleştirilen titreşim modülüyle köprücük kemiğinize doğru titreşim göndererek gelen aramaları size bildirecektir. 

     

     

    AUDIOPHILE BALANSLI ARMATÜR

    Özel olarak tasarlanmış KG-926 balanslı armatür frezelenmiş aluminyum bir kasa içindeki sürücü X12 Yakabantlı kulaklıkların tam kapsamlı tepkiyi oldukça küçük bir biçim katsayısından sağlar.Portlu ve havalandırmalı yapısıyla balanslı armatür sürücü klasik tüplü amplifikatör sesini ve eşsiz bas performansını üretir. Sıcak ve lezzetli bir ses sahnesiyle KG-926 sadece çok armatürlü alternatifleriyle kıyaslanabilecek dinamikler sağlar. 

     

     

    PATENTLİ + ÖZEL UYUM

    Klipsch X12 yakabantlı kulaklıkları yüksek komfor ve mükemmel gürültü izolasyonu için tam bir oturuş ve gelişmiş bas tepkisi sağlaması için Klipsch'in kulak kanalına anatomik olarak oturan patentli silikon oval kulak uçlarını kullanır. X12 Yakabantlı kulaklıkları kişisel, hafızalı sünger oturuşu için Comply™ Ts-100 kulak uçlarıyla beraber gelir. 

     

     

    GELİŞMİŞ KUMANDA + TEMİZ MİKRAFON SESİ

    Android ve Apple cihazları gibi bir çok akıllı telefonda müzik ve konuşmalarınızı kolaylıkla kontrol etmenizi sağlar. Sahip olduğu cVc® teknolojisi sayesinde X12 yakabantlı Bluetooth kulaklığı otomatik olarak çevredeki sesleri azaltır ve konuşma sesini netleştirir. 

    • Sürücü Dizaynı:

      Tam Kapsamlı Balanslı Armatür

      Sürücü:

      KG-926 Balanslı Armatür

      Frekans Tepkisi:

      5Hz - 19kHz

      Gürültü İzolasyonu:

      -26dB

      Mikrofon:

      cVc® 6.0 Entegre Mikrofon & Kontroller

      Pil:

      220 mAh

      18 saat

      Bluetooth:

      Bluetooth 4.0

      Multipoint A2DP, AVRCP, Multipoint HFP

      A2DP Codecs: SBC, AAC®, aptX®

      10 metreye kadar

     

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi17
Bugün Toplam92
Toplam Ziyaret68778
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.115934.2526
Euro37.625337.7760
Hava Durumu
Saat