• ats elektronik
    • Ahmetyesevi Mah..Piknik Cd.NO:30 Nilüfer / Bursa Tel: +90 224 220 19 90 email:ats@atselektronik.com

Anasayfa


     Bose® 151 dış mekan hoparlörleri

   
Üretici : Bose
Fiyat : 490 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Bose kalitesinde sesi dışarı taşıyın •Geniş bir dinleme alanında tam stereo ses •Tekne hoparlörü olarak kullanıma uygun
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Bose kalitesinde sesi dışarı taşıyın
  • Geniş bir dinleme alanında tam stereo ses
  • Tekne hoparlörü olarak kullanıma uygun
  • Kar, yağmur, tuz ve aşırı sıcaklıklara karşı dayanıklılığı test edildi


Bose® 151 dış mekan hoparlörleri geniş bir alanda tam stereo seste yüksek performans ve dayanıklılık sunar. Şık tasarımı ve dayanıklı yapısı sayesinde bu hoparlörler, havuz kenarında, verandada ve hatta teknede bile müzik dinlemek için en popüler dış mekan hoparlörlerimizdir. Ayarlanabilir montaj desteği, bu dış mekan hoparlörlerini yatay veya dikey olarak asmanıza ve böylelikle ortama kolaylıkla uyum sağlamasına olanak tanır.


Bu Bose® dış mekan hoparlörleri Articulated Array® tasarımına sahiptir. Her bir hoparlörün içerisinde klasik dış mekan hoparlörlerinden çok daha geniş bir alana tam stereo ses sağlamak için tasarlanmış üç adet 6.35 cm'lik dış mekan sürücüsü bulunmaktadır.


Sonuçta, güverteden havuza, bahçeye gittiğinizde veya teknenizde dolaşırken, Stereo Everywhere® ile aynı kalitede performansın keyfini sürersiniz. Bu dış mekan hoparlörler ile sadece tek bir “tatlı noktada” değil geniş bir alanda Bose® kalitesinde performansın tadını çıkarın.

 

Hava şartları kalite ile aranıza girmesin

 


Hava şartlarına dayanıklı hoparlörlerimiz zaman içerisinde en kötü hava koşullarına karşı bile dirençli olduğunu gösterdi. On yılı aşkın bir süredir, Bose® dış mekan hoparlörlerinin kar, yağmur, tuz ve 70ºC ile -40ºC arasındaki aşırı sıcaklıklara karşı dayanıklılığını test ettik. Denizcilik Endüstrisi Standartları'nın iki katına denk gelen 1,200 saatlik tuz-sis testlerine bile tabi tuttuk. Ve beş yıllık sınırlı garanti süresi verdik.


Bose® 151 dış mekan stereo hoparlörlerini yatay veya dikey olarak tercihinize göre monte edebilmeniz için ayarlanabilen, zorlu hava koşullarına dayanıklı ayaklar hoparlörleriniz ile birlikte gelir.

 

Bose® Lifestyle® sisteminizi dış mekana taşıyın

 


Lifestyle® sisteminiz varsa, SA-2 amplifikatörü ile Bose® 151 dış mekan hoparlörlerini kullanarak müziğinizi balkona, havuza veya bahçeye taşıyabilirsiniz. Hatta, içeride aynı anda farklı bir müzik veya film oynatılırken aynı Lifestyle® sisteminden dış mekanda müzik bile dinleyebilirsiniz.

 
 

Bose® dış mekan testi

Bose mühendisleri bu hoparlörün dayanıklılığını, güneş ışığı, yağmur, sıcak, buz, hatta tuz ve su dahil, en zor dış mekan koşullarında test etmektedirler. Bu aşırı hava koşullarına dayanıklı dış mekan hoparlörler, güvenilir, uzun ömürlü performans için üretildi.

Articulated Array® hoparlör tasarımı

dış mekanda geniş bir alanda sürekli aynı performansta ses sağlamak için kusursuz bir şekilde yerleştirilmiş sürücülere sahiptir.

Ayarlanabilir kurulum

sayesinde bu dış mekan hoparlörlerini isteğinize göre yatay veya dikey olarak monte edebilirsiniz.


Stereo Everywhere® hoparlör performansı geniş bir alanda dengeli stereo ses üretir. Tescilli Bose teknolojileri sayesinde, sesi tek bir yöne yayan klasik hoparlörlerin aksine bu hoparlörler dinleme alanına yayılan dengeli bir sesin keyfini sürmenize olanak tanır.


Cam dolgulu hoparlör konisi (6.4cm) en aşırı sıcaklıklar ve hava koşullarında bile güvenilir, yüksek kalitede ses üretimi imkanı sağlar.


Cam dolgulu polipropilen kabin aşırı hava koşullarına karşı her mevsimde koruma sağlar.


Slot girişi ayarlama müziğin düşük notalarının daha net ve derin olması için hava türbülansını azaltır.


Hava şartlarına dayanıklı ayaklar ve donanım her mevsimde dış mekandaki sert koşullara dayanır.


Ses endüstrisinde en yüksek kalite ve güvenilirliklerden birini sağlamak için SYNCOM® bilgisayar testine tabi tutulmuştur.

 

Boyutlar

 

Her bir hoparlör

11.4 cm (Y) x 31.8 cm (G) x 15.2 cm (D)

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi16
Bugün Toplam85
Toplam Ziyaret68771
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.115934.2526
Euro37.625337.7760
Hava Durumu
Saat