• ats elektronik
    • Ahmetyesevi Mah..Piknik Cd.NO:30 Nilüfer / Bursa Tel: +90 224 220 19 90 email:ats@atselektronik.com

Anasayfa


     Bose® SoundTouch® 20 seri III kablosuz müzik sistemi

   
Üretici : Bose
Fiyat : 675 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Oda dolusu ses. Kablosuz müzik.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Oda dolusu ses. Kablosuz müzik.

 

Bir dünya dolusu müzik seçeneğiniz var ve SoundTouch® 20 kablosuz müzik sistemi istediğinizi evinizin her köşesinde kablosuz olarak dinlemenin mükemmel yollarından biri. Direkt olarak evinizin Wi-Fi® ağına bağlanır; böylece karmaşık ekipmanlarla uğraşmak zorunda kalmazsınız. Favori müziğinizi anında dinleyebilmeniz için altı adet ön ayara sahiptir ve müziğin başlaması için hoparlör veya kumanda üzerindeki ön ayarlardan birine basmanız yeterlidir. 



 

Bu kompakt sistemi evinizin her köşesine yerleştirebilir ve oda dolusu, net sesin keyfini çıkarabilirsiniz. SoundTouch® 20 sistemi evinizin her odası için büyük bir kablosuz hoparlör ve sistemler ailesinin üyesidir. Tek parçalı müzik sistemlerinden dış mekan hoparlörleri ve ev sinemasına, her biri Bose'dan bekleyeceğiniz kalitede ses performansı sunar.
 

 

  • Evinizin istediğiniz köşesinde kolayca kablosuz müzik keyfi
  • Evinizin Wi-Fi® ağına birkaç dakikada bağlantı ve kurulum
  • Ücretsiz uygulama telefonunuzu müziğinizin uzaktan kumandasına dönüştürür
  • Aynı müziği evinizin her yerinde, veya farklı odalarda farklı müzik çalmak için başka SoundTouch® sistemleri ekleyin
  • Daha fazla müzik seçeneği için Bluetooth® bağlantısı
  • Beğenme/beğenmeme düğmeleri ile müziğinizi dinlerken değerlendirin

 

 

SoundTouch® ile müziği keşfedin

 

SoundTouch® ile, yeni sanatçılar ve müzik gruplarını şimdiye kadar hiç olmadığı kadar kolay keşfedebilir ve keyfini çıkarabilirsiniz. İnternet radyo istasyonları ve müzik arşiviniz dahil olmak üzere, Spotify ve Deezer üzerinden milyonlarca şarkıyı kablosuz olarak dinleyebilirsiniz. SoundTouch® uygulaması evinizin istediğiniz köşesinden telefonunuz veya tabletiniz ile müziğinizi kontrol etmenizi sağlar. Ve altı adet kolayca programlanabilir ön ayar ile favori müziğinize anında uygulama, hoparlör veya beraberinde gelen kumandadan erişebilirsiniz.


 




 

Sisteminizi büyütün

 

Tek bir SoundTouch® sistemiyle başlayın, sonra istediğiniz zaman yenilerini ekleyin. Hepsi birlikte çalışarak isterseniz aynı müziği her yerde, veya farklı müzikleri farklı odalarda dinlemenize olanak tanırlar.

 

 

 

Ücretsiz uygulama kontrolü size veriyor

 


SoundTouch® uygulaması Spotify ve Deezer benzeri müzik servislerini keşfetmenize yardımcı olur. Aynı zamanda her zaman keyfinize göre bir müzik bulabilmeniz için binlerce İnternet radyo istasyonu ve müzik arşivinize ulaşmanızı sağlar. Müziğinizi evinizin istediğiniz her köşesinden kontrol edebilmek için telefonunuzu güçlü bir uzaktan kumandaya dönüştürür.

 

 


SoundTouch®—gerçekten çok farklı

 

SoundTouch® uygulaması ile altı adet ön ayar oluşturabilirsiniz. Uzaktan kumandanız ve SoundTouch® hoparlörünüz otomatik olarak bu ön ayarları hatırlarlar.

Böylece sisteminizi kontrol etmek için telefonunuz veya tabletinizi kullanabilirsiniz. Ve sistemi açmak veya şifre girmek zorunda kalmadan, anında müziğinizi dinlemek için sadece uzaktan kumandayı kullanmanız veya hoparlör üzerindeki ön ayar düğmelerinden birine basmanız yeterlidir.

 

 


Entegre Bluetooth®

 

İstediğiniz zaman kendi veya arkadaşınızın uyumlu cihazından müzik yayını yapmanıza olanak tanır. Bu sayede sisteminizden YouTube gibi, SoundTouch® uygulamasına entegre edilmemiş kaynakları dadinleyebilirsiniz.

 

 




İki renk seçeneği

 

SoundTouch® 20, siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahiptir ve şık tasarımları sayesinde her türlü dekora uyum sağlar.


 
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam58
Toplam Ziyaret68744
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.115934.2526
Euro37.625337.7760
Hava Durumu
Saat