• ats elektronik
    • Ahmetyesevi Mah..Piknik Cd.NO:30 Nilüfer / Bursa Tel: +90 224 220 19 90 email:ats@atselektronik.com

Anasayfa


     Bose SoundTouch Kablosuz Link adaptör

   
Üretici : Bose
Fiyat : 260 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Hoparlörlerinizi geleceğe adapte edin. İstediğiniz müzik yayını dinleyin. Kablosuz olarak.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Boyutlar

SoundTouch Kablosuz Link adaptör: 8.8 cm (D) x 8.8 cm (G) x 2.5 cm (Y) • 0.1 kg

 

Girişler/çıkışlar

  • Ses çıkışı (dijital optik ve analog)
  • 3.5 mm AUX analog giriş
  • Mikro-USB port (ayarlar için)

Ek detaylar

  • Kablosuz menzili 9m (30ft)

Kutu içindekiler

  • SoundTouch® Kablosuz Link adaptör
  • Güç kablosu
  • Optikten mini-optiğe kablo
  • 3.5 mm stereo kablo
  • 3.5 mm dişiden RCA'ye kablo

Hoparlörlerinizi geleceğe adapte edin.

İstediğiniz müzik yayını dinleyin. Kablosuz olarak.

 

Eski hoparlörlerinizi çok seviyorsunuz. Fakat artık ne yazık ki ulaşamadıkları bir dünya kablosuz müzik kaynağı var. Ya da şimdiye kadar vardı. Artık SoundTouch Kablosuz Link adaptörünü stereo ya da ev sinema sisteminize ekleyerek evinizin Wi-Fi® ağı veya Bluetooth® özellikli cihazlarınız üzerinden müzik yayını yapabilirsiniz. SoundTouch uygulamasını kullanarak müziğinizi kolaylıkla kontrol edebilirsiniz. Hatta başka sisteminize SoundTouch hoparlörleri ekleyerek evinizin her köşesinde müzik çalmasını sağlayabilirsiniz. Hoparlörlerinizi daha akıllı hale getirin: onları kablosuza çevirin ve kolayca istediğiniz müzik yayınını dinlemenin keyfini çıkarın.

 

 

 

 

 

Peki, tam olarak ne bağlanabilir?

 

 

Adaptör yaygın olarak kullanılan 3 çıkışa sahiptir (Optik, AUX ve RCA), dolayısıyla bunlardan birini destekleyen herhangi bir sistem SoundTouch kablosuz müzik sistemi haline dönüştürülebilir. Çoğu stereo sistemler, ev sinema sistemleri, dock hoparlörler ile uyumludur - o yüzden büyük ihtimalle salonunuzdaki sisteminiz de hızlıca bir kurulumdan sonra çalışacaktır. Halihazırda bir Bose sistemine mi sahipsiniz? Lifestyle, CineMate, Wave, SoundTouch, SoundDock ve SoundLink ürünleri dahil, çoğuyla zaten uyumludur.

 

 

 

 

SoundTouch ile müziği yeniden keşfedin

 

SoundTouch, Spotify® ve Deezer gibi favori müzik servislerinize, hatta ek olarak İnternet radyo istasyonları ve müzik arşivinize kablosuz olarak erişim sağlar. Evinizdeki Wi-Fi ağınıza bağlanırlar, böylece internetten direkt olarak müzik çalabilir - ya da telefonunuz ya da tabletinizden Bluetooth® teknolojisiyle ne istiyorsanız dinleyebilirsiniz.

 

 

 

Sisteminizi büyütün

 

SoundTouch sistemlerinin güzelliği sizinle büyümek için tasarlanmış olmalarıdır. Eğer stereo alıcınız için SoundTouch Kablosuz Link adaptör ile başlarsanız, istediğiniz zaman istediğiniz kadar hoparlör ekleyerek sisteminizi genişletebilirsiniz. Mesela bu mutfağınız için bir SoundTouch 10 hoparlör, veya yatak odanız için bir SoundTouch 20 hoparlör olabilir. Onları her odada aynı müziği çalmaları için senkronize edebileceğiniz gibi, farklı odalarda farklı müzikler de çalabilirsiniz. Yaşam tarzınıza ayak uydurmaları ve müziğinizin keyfini çıkarmanın farklı şekilleri göz önünde bulundurularak tasarlandılar.

 

 

 

 

 

 

 

Müziğinizi hızlı ve kolayca kontrol edin

 

Favori müziğinizi bir de SoundTouch® hoparlörünüzle, SoundTouch® uygulamasını kullanarak dinleyin.SoundTouch®, dinleme deneyiminizi akıllı telefonunuz veya tabletinizden tamamen kontrol altına almanıza olanak sağlar. Spotify® ve Deezer gibi popüler müzik servislerinde, Internet radyosu veya müzik arşivinizde gezinebilirsiniz. Önayarları tek bir tuş dokunuşu ile sevdiğiniz müziğe ulaşmak için kolayca kişiselleştirebilir ve evinizdeki bir ya da birkaç SoundTouch® hoparlörü kontrol edebilirsiniz.

 

 

 

 

Entegre Bluetooth®

 

SoundTouch® sistemleri, istediğiniz zaman herhangi bir uyumlu cihazdan müzik yayını yapabilmeleri için Bluetooth® bağlantısına sahiptir. Bu sizin YouTube gibi daha da fazla kaynağa erişebilmenizi sağlar.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam46
Toplam Ziyaret68732
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.115934.2526
Euro37.625337.7760
Hava Durumu
Saat