• ats elektronik
    • Ahmetyesevi Mah..Piknik Cd.NO:30 Nilüfer / Bursa Tel: +90 224 220 19 90 email:ats@atselektronik.com

Anasayfa


     Bose® QuietControl® 30 kablosuz kulaklıklar

   
Üretici : Bose
Fiyat : 435 Euro (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Dış dünyanın ne kadarını duymak istediğinize siz karar verin
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Dış dünyanın ne kadarını duymak istediğinize siz karar verin

 

Çevrenizdeki gürültüyü kontrol edemezsiniz ama ne kadarını duymak istediğinizi kontrol edebilirsiniz. QuietControl® 30 kulaklıklar ile gürültü engelleme seviyesini kontrol edebilir, ve her volüm seviyesinde dengeli ses performansı elde edebilirsiniz. Hafif bir boyun bandı tasarımı tüm gün kullanabilmeniz için vücudunuzun şekline uyum sağlar, ve Bluetooth® bağlantısı kabloları ortadan kaldırır.

 

 

 

Ne duymak istediğinize siz karar verin

 

 

Çığır açan yeni teknoloji ile daha önce hiç yaşamadığınız bir dinleme deneyimine hazır olun. Artık dış dünyanın ne kadarını kendi dünyanıza dahil etmek istediğinizi kontrol edebilirsiniz. Ofis gürültüsü çalışmanıza odaklanmanızı mı zorlaştırıyor? Dikkat dağıtan gürültüleri bloke edin. Havalimanında uçağınızı mı bekliyorsunuz? Biniş çağrısını duyabilmeniz için biraz dışarıdan gürültü girmesine izin verin. Uçak kalktıktan sonra da tekrar bloke edin. Tüm gün boyunca gürültü siz istemedikçe araya girmesin.

 

 

 

Ergonomik boyun bandı tasarımı

 

Hafif, yuvarlak hatlı boyun bandı vücudunuzun şekline uyum sağlar. Tüm gün kullandığınızda konforlu kalması için yumuşak materyaller ile tasarlanmıştır.

 

 

 

Aktif gürültü engelleme

 

Gürültü devamlıdır. O yüzden sürekli ölçüm yapmak, karşılaştırmak ve tepki vermek için kulaklıkların iç ve dışında özel bir düzende yerleştirilmiş mikrofonlar bulunmaktadır. Sistem sonrasında gürültüyü sıfırlamak için ölçümlere eşdeğer veya ters bir sinyal üretir. StayHear®+ QC kulaklık silikonları da aynı zamanda ek pasif gürültü engelleme için hafif bir yalıtım sağlarlar.

 

 

Taviz vermeyen kablosuz ses

 

Performanstan ödün vermeden kablolardan kurtulun. Volüme göre optimize edilmiş EQ, her volüm seviyesinde istikrarlı ve dengeli ses sunar. Eğer kalabalık bir caddedeyseniz ve sesi açmanız gerekiyorsa, müzik kalitesinde kayıp yaşamazsınız. Bu kulaklıklar, cihazlarınıza kablosuz bağlantının hızlı ve kolay olması için Bluetooth® ve NFC bağlantısı ile yeniden tasarlandılar. Entegre mikrofon sayesinde cihazınıza dokunmadan çağrıları cevaplayıp sonlandırabilir, parçaları atlayıp durdurabilir ve volümü kontrol edebilirsiniz. Böylece tek odağınız her zaman müziğiniz olabilir.

 

 

 

Bir uygulama herşeyi değiştirebilir

 

Kulaklıklarınızın tüm potansiyelinden yararlanmanızı istiyoruz. Bu yüzden istediğiniz gürültü engelleme seviyesini ekrandan ayarlamanıza izin veren Bose® Connect uygulamasını tasarladık. Ayrıca, cihazlara bağlanmak ve aralarında geçiş yapmak şimdiye kadar olduğundan daha da kolay. Aynı zamanda ürün ipuçları verir ve ayarlarınızı kişiselleştirmeniz için size yardımcı olur. Bu ücretsiz ve kullanımı kolay uygulamanın yarattığı farka hayran kalacaksınız.

 

Ücretsiz Bose Connect uygulamasını Apple veya Android™ mobil cihazlarınıza indirmek için aşağıdaki adreslere tıklayın

Apple App store'dan yüklemek için tıklayınız

Google Play store'dan yüklemek için tıklayınız

Kablosuz Boyutlar / Ağırlık

 

Kulaklıklar

Yükseklik: 15.20 cm

Genişlik: 16.50 cm

Derinlik: 1.90 cm

Ağırlık: 28.4 g

 

Taşıma Çantası

Yükseklik: 16.50 cm

Genişlik: 17.10 cm

Derinlik: 3.60 cm

 

USB kablosu

30.5 cm

 

Diğer detaylar

10 m (33 ft)

Pilin şarj olma süresi: 2 saat

Pil ömrü: Tam şarjla 10 saate kadar

 

Kutu içindekiler

  • QuietControl®30 kablosuz kulaklıklar
  • USB şarj kablosu
  • Taşıma çantası




 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi21
Bugün Toplam98
Toplam Ziyaret68784
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.115934.2526
Euro37.625337.7760
Hava Durumu
Saat